Eurogamer.se

Världsexklusivt: DeathSmiles kommer till Europa

Caves skjutspel släpps "väldigt tidigt nästa år"

I vår intervju med Cave-producenten Makoto Asada här på Tokyo Game Show berättade han exklusivt för oss på Eurogamer.se att deras Xbox 360-exklusiva shoot 'em up-spel DeathSmiles kommer att släppas i Europa "väldigt tidigt under 2011". Detta tillsammans med Rising Star Games.

DeathSmiles är ett horisontellt skjutspel som släpptes i Japan för ett och ett halvt år sedan och har sålts i fler än 50000 exemplar. Spelet släpptes i USA nu i Juli, och nu blir det vår tur att få köpa det i butik.

Ni kan läsa hela vår intervju med Makoto Asada, Yukihiro Masaki och Jon Rodgers, där vi talar om iPhone, valideringsprocesser och fansens förhoppningar, senare här på Eurogamer.

DeathSmiles - Japanese trailers

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!