Eurogamer.se

Testperioden i Final Fantasy XIV förlängs

Du och buggarna får en månad till

Square Enix spel Final Fantasy XIV har inte fått många positiva betyg, utan det verkar som om de allra flesta tycker att spelet är en framhastad buggfest (vår egen Christian jobbar för fullt på en recension). Detta verkar även Square Enix tycka och meddelar via den officiella hemsidan att de kommer att förlänga den testperiod som ingår i köpet med en (1) månad.

Visst brukar MMORPG:s vara ganska instabila och fulla av buggar under den första tiden efter lansering, men enligt uppgifter är Final Fantasy XIV något alldeles extra.

Tittar man på hur det ser ut historiskt brukar ett spel i denna genre ta extra lång tid på sig att släppas till försäljning och dessutom genomgå långa testfaser. Final Fantasy avslutade sitt stängda alphatest i juli och betatesten pågick bara lite mer än en och en halv månad, vilket i praktiken är för kort och ett recept för ledsamheter från start.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!