Eurogamer.se

Project Dark byter namn

Säg hallå till Dark Soul

Ett av förra årets (för oss européer) både populäraste och svåraste spel var Demon's Souls vars recension ni kan läsa här.

Nästa spel från utvecklarna From Software har tidigare gått under namnet Project Dark men hädanefter kommer det att heta Dark Soul, enligt Famitsu (via NeoGAF).

Det nya namnet kan lätt misstolkas och låta som om en direkt uppföljare till Demon's Souls - men så är inte fallet då spelet kommer att utspela sig i en helt annan medeltida fantasyvärld med en helt annorlunda handling.

Titeln lär däremot bli lika vansinnigt utmanande som nyss nämnda spel och utvecklarna har själva sagt att spelmekaniken kommer att påminna mycket om det "gör-om-gör-rätt"-stuk vi fick se ett antal gånger i Demon's Souls.

Även flerspelarelementen kommer att påminna en del om företagets förra spel och vi kommer att kunna samarbeta, utmana och lämna meddelanden till andra spelare.

Dark Soul beräknas släppas både till PS3 och Xbox 360 senare i år. Förutsatt att vi européer inte blir lika förbisedda som förra gången.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!