Eurogamer.se

"Alan Wake XBLA är INTE Alan Wake 2"

Remedy ger omgående svar på tal

Efter att programledaren för Gametrailers TV, Geoff Keighley, påstått att det kommande nedladdningsbara Alan Wake-spelet "i princip är Alan Wake 2" har spelets utvecklare, finska Remedy, gått ut med en kommentar.

Remedys senior writer, Mikko Rautalahti, gav följande uttalande på sitt forum:
"Vi är glada att Geoff är förväntansfull över spelet; han säger uppenbarligen bra saker om det och vi är väldigt stolta. Dock kallar han spelet för 'Alan Wake 2', vilket gör det nödvändigt att understryka vad vi har sagt hela tiden: Spelet är inte Alan Wake 2 - hade vi tänkt att det skulle vara det hade vi döpt det till Alan Wake 2."

Rautalahti säger också att han förstår att Keighley menar det som en komplimang när han kallar spelet för Alan Wake 2, men vill klargöra att så inte är fallet.

Oavsett vad spelet kallas eller inte kallas kommer det att avslöjas offentligt under helgens Video Game Awards.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!