Eurogamer.se

Nya spellägen i Modern Warfare 3 ute nu

Drop Zone! Hardcore Ricochet! Ny spellista!

Idag avslöjades de nya spellägena i Call of Duty: Modern Warfare 3 (8/10) som vi rapporterade om igår.

Drop Zone kommer i helgen och Hardcore Ricochet samt Hardcore HQ släpps redan idag. Även en ny spellista som heter Community Playlists ska också dyka upp. Där kan du spela de lägen som skapats via de många alternativ som finns för privata matcher, så räkna med lite konstiga grejer.

En spännande sak med Community Playlist är att utvecklarna Infinity Ward skriver att det ska gå att "gå upp i nivå" i den spellistan; kan det betyda att det blir ytterligare ett ställe där du måste jobba upp din soldat för att låsa upp vapen och egenskaper?

Här är i alla fall en förklaring av de nya spellägena:

  • Drop Zone: Ta över en zon på kartan för att få poäng, det lag som först samlat 7500 poäng vinner. Så länge du håller zonen kommer ett care package att släppas ned var 15 sekund. Det lag som har flest spelare på plats äger paketet, men det andra laget kan stjäla det. Det är det enda sättet att få in support i det här spelläget; det går alltså inte att använda pointstreaks. Ditt lag får 20 poäng per lagmedlem och sekund i Drop Zone.
  • Hardcore HQ: Headquarters-läget läggs till i Hardcore-listan. Det går ut på att ta över en punkt på kartan och hålla den så länge som möjligt för att på så vis samla poäng.
  • Hardcore Ricochet: En spellista med Hardcore-regler och olika spellägen. Det speciella med ricochet är att du själv tar skada när du skjuter en lagkamrat.

Vilken version är bäst - Xbox 360 eller PS3?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!