Eurogamer.se

COD: Black Ops 2 på gång?

Activision registrerar domännamn

Att Activision kommer att släppa ett nytt Call of Duty i vinter är det nog ingen som tvivlar en sekund på. Om spelet kommer följa de senaste årens trend så kommer det bli ett spel från utvecklaren Treyarch, som låg bakom Call of Duty: Black Ops.

Nu har det dykt upp ledtrådar som tyder på att nästa Call of Duty blir en direkt uppföljare till Black Ops, då Activision har registrerat domänen blackops2.com. Detta enligt uppgifter från fusible.com.

Tidigare har Activision registrerat domäner ända upp till Black Ops 6, men då var just siffran 2 mystiskt frånvarande. Men nu är alltså även Black Ops 2 registrerat. Om detta är ett tecken på att vi kommer få se en uppföljare på Alex Masons äventyr eller om detta bara är en helgardering från Activisions sida lär vi få veta senare i år.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!