Eurogamer.se

Microsoft ryktas fasa ut poängsystemet

Ingen poäng med poängen?

Enligt siten Inside Mobile Apps hävdar en källa på Microsoft att företaget skall fasa ut sin egen Microsoftpoäng-valuta som används på Xbox Live, Windows Phone och Zune Marcetplace, mot slutet på av året.

Priser som hittills har angetts i poäng skall i så fall framöver anges i den lokala valutan för respektive användare, på samma sätt som redan idag sker för spel på begäran. Genom en sådan här manöver skulle man skapa större tydlighet för användarna och dessutom underlätta att göra jämförelser med andra digitala marknadsplatser såsom PSN eller App store. Många användare skulle säkert också bli glada över att slippa behöva köpa fler poäng än de behöver då de bara finns tillgängliga i fasta intervall, men ha i åtanke att detta alltså bara är ett rykte än så länge.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!