Eurogamer.se

Skylanders Giants under utveckling?

Domännamn avslöjar gigantiska planer för serien

Skylanders: Spyro's Adventure (8/10) släpptes i höstas och har blivit en rejäl framgång för utgivaren Activision. Det speciella med Skylanders är att spelet använder riktiga, fysiska figurer som "skannas" in i spelet och sedan kan användas av spelaren. Det finns redan nu ett stort antal figurer att samla och använda som alla har olika färdigheter.

Spelet har släppts till PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii och 3DS och har som sagt blivit en succé för företaget.Därför kommer det inte som någon större överraskning att det nu börjar dyka upp rykten om en ny del i Skylanders-serien.

Enligt Fusible har det  registrerats en rad domännamn som alla innehåller Skylanders Giants, vilket skulle kunna vara titeln på ett eventuellt nytt spel i serien.

Något officiellt utannonserande från Activision har inte kommit och det är inte garanterat att det är utgivaren som köpt upp domännamnen. Men det är väl en väldigt rimlig gissning?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!