Eurogamer.se

Sony planerar inte att ge Vita spel från PS2 och PS3

Inte "för tillfället"

Sony har inga planer på att göra spel från PlayStation 2 och 3 tillgängliga på PlayStation Vita.

"Användare kan spela de digitala PSP-titlar och minis som det finns stöd för. Vad gäller PSone-klassiker kommer vi att berätta fler detaljer när det är dags. [Vi] har för tillfället inga planer på att göra PS Vita kompatibel med PS3- eller PS2-titlar", skriver Sony på den amerikanska PlayStation-bloggen.

Det här är förstås extra trist med tanke på tillskottet av PlayStation 2-klassiker till PlayStation Store tidigare i veckan. Det är också lite märkligt med tanke på att Vita är bra mycket kraftfullare än PS2 och borde kunna klara av spelen utan problem.

Vita släpps i Sverige den 22 februari. Läs vår recension av konsolen här.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!