Eurogamer.se

Killzone 3:s multiplayer släpps på PSN

Gratis att spela, med vissa begränsningar

Sony har i senaste avsnittet av sin PlayStation Blogcast avslöjat att flerspelarläget från Killzone 3 (9/10) kommer att släppas på PlayStation Store för gratis nedladdning. Alltså kommer alla spelare, även de som inte äger Killzone 3, att kunna ta del av spelets onlineläge.

Samtliga av spelets multiplayer-banor kommer att finnas tillgängliga, men spelets level-system kommer att vara begränsat till en ännu inte avslöjad nivå. När spelare når maxnivån kan de välja att låsa upp resten av flerspelarläget för 15 dollar. Då får de tillgång till spelets samtliga levels och flera vapen och andra förmågor som är låsta i gratisversionen.

Det hela drar igång i Nordamerika nästa tisdag, 28 februari, och förhoppningsvis kommer det igång för oss i Sverige dagen efter, när PlayStation Store uppdateras. Dock är det än så länge bara bekräftat för amerikanska PSN.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!