Eurogamer.se

Vita-äventyret Gravity Rush släpps i juni

Dags att kasta ut tyngdlagen

Äventyrsspelet Gravity Rush till PlayStation Vita kommer till Sverige den 13 juni, meddelar Sony. I motsats till vad som tidigare sagt kommer spelet inte bara att säljas digitalt utan även fysiskt i butik.

I det futuristiska spelet tar du rollen som den unga flickan Kat. Hon vaknar upp utan minne (den känner du kanske igen) men hon är inte längre bunden av tyngdlagen utan kan glida fram över staden på ett eget vis.

Utöver de gamla vanliga kontrollerna styr du till viss del var Kats fötter land med hjälp av konsolens gyroskop.

Gravity Rush är producerat av Keiichiro Toyama, som också arbetade med att ta fram det första Silent Hill.

Gravity Rush trailer

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!