Eurogamer.se

God of War-regissör ansluter Tomb Raider-teamet

Cory Barlog går till Crystal Dynamics

En av de drivande krafterna bakom God of War-spelen har anslutit sig till Crystal Dynamics för att hjälpa till med arbetet på den kommande rebooten på Tomb Raider samt för att jobba på ett nytt, ännu inte utannonserat spel. Detta enligt uppgifter från GamesIndustry.biz.

Cory Barlog agerade författare och regissör på God of War 2, samt creative director respektive story creator på PSP-spelen Chains of Olympus och Ghost of Sparta.

"Corys erfarenhet av att bygga industri-definierande action-äventyr, tillsammans med vår fokus på att leverera kvalitativ, handlingsdriven blockbuster-underhållning gör Cory en ofantligt stor tillgång för teamet", säger Darrell Gallagher på Crystal Dynamics.

Hur Barlogs erfarenhet påverkar arbetet med Tomb Raider återstår att se, då spelet ska släppas någon gång under året. Dock låter det nya, hemliga projektet väldigt spännande.

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!