Eurogamer.se

Sega hintar om Shenmue som nedladdningsbar titel

Även Skies of Arcadia nämns

Jet Set Radio är på väg tillbaka till dagens spelmaskiner, komplett med HD-upplösning och originalmusiken. Detta är ett av de mest älskade spelen från Segas gamla Dreamcast, men den allra största klassikern är nog ändå Shenmue.

Shenmue-serien var planerad till tre delar, men sorgligt nog fick vi aldrig ta del av en tredje och avslutande del. Men nu verkar det som att originalet åtminstone kan vara på gång för att släppas igen, precis som Jet Set Radio.

I en intervju med Gamereactor hintar nämligen Segas Ben Harbone om att Shenmue HD kanske är under utveckling, likaså Skies of Arcadia.

"Det är två av våra mest efterfrågade spel. Jag kan inte säga ja eller nej, men vi kanske arbetar på dem", sa Harbone i slutet av intervjun.

Med lite god vilja kan vi alltså tolka detta som att Shenmue och Skies of Arcadia är på väg tillbaka för att nå en ny publik. Vilken av dessa två titlar skulle ni helst vilja se återlanserad i HD-format?

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!