Eurogamer.se

Square Enix registrerar domäner för Just Cause 4

Just Cause 3 lyser dock med sin frånvaro

Square Enix har nyligen registrerat domännamn för en uppföljare till det svenskutvecklade Just Cause 2, rapporterar Fusible. Det handlar dock inte om Just Cause 3 utan istället en fjärde del i serien, vilket är märkligt eftersom trean inte ens är bekräftad.

Rykten cirkulerade förra året om att utvecklaren Avalanche jobbade på Just Cause 3, men bekräftades aldrig eftersom de var upptagna med ett spel baserat på Mad Max. Detta projekt har det dock inte talats om på ett par år nu, så det kan ju vara indikationer på att Avalanche har valt att damma av änterhaken och fallskärmen igen.

För min del hade det varit fantastiska nyheter då jag spenderade en bra bit över 50 timmar med Just Cause 2. Det var ett spel som bjöd på väldigt lite story, men en frihet att göra väldigt mycket. Spelvärlden var enorm och det fanns ganska bra miljöomväxling. Utöver detta så fanns det ju förstås mycket att spränga.

Vi får se om Square Enix tillkännager något under E3-mässan som är runt hörnet.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!