Eurogamer.se

Insomniac utannonserar Ratchet and Clank: QForce

Ska släppas till hösten

Utannonseringarna av PlayStation 3-titlar innan E3-mässan fortsätter att hagla. Det senaste spelet att utannonseras kommer från självaste Insomniac Games och bär namnet Ratchet & Clank: QForce. Det stämmer, den klassiska duon återvänder än en gång till ett PlayStation 3 nära dig i höst.

Enligt utvecklarna ska QForce gå tillbaka till ett mer klassiskt upplägg efter avstickaren Ratchet & Clank: All 4 One (6/10) som släpptes förra året. Kameravinkeln ska gå tillbaka till det vanliga perspektivet och även spelets vapen och kontroll ska vara av det mer klassiska slaget.

Avslöjandet om spelets existens kom via ett gästinlägg på den europeiska PlayStation-bloggen under onsdagen då Ted Price från Insomniac gav oss de första detaljerna. Tydligen ska onlinefunktionerna ge folk "ett helt nytt att spela Ratchet & Clank med sina vänner".

I Nordamerika kommer spelet att släppas under det något mer underhållande namnet Ratchet & Clank: Full Frontal Assault. På andra sidan Atlanten kommer det endast att vara en nedladdningsbar titel, till skillnad från i Europa.

1

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!