Eurogamer.se

Hotline Miami kan komma till PS Vita

Utvecklaren undersöker möjligheterna

Jonatan Söderström, utvecklaren bakom det ultravåldsamma Hotline Miami, har i en intervju med PocketGamer avslöjat att han och hans team pratat med Sony om att ta spelet till PS Vita. Om detta skulle bli verklighet så bör dock ingen hålla andan riktigt än.

"Vi behöver i så fall någon som portar spelet åt oss", säger Söderström i intervjun.

Enligt Söderström funderar han även på att försöka ta spelet till enheter med tryckkänslig skärm, som iOS- och Android-maskiner. "Det vore intressant att se om det är möjligt att få spelet att fungera bra på en maskin med tryckkänslig skärm. Det låter som en utmaning", säger Söderström.

Om du inte orkar vänta på en eventuell bärbar version av Hotline Miami finns det redan nu ute på Steam.

Lanseringstrailer för Hotline Miami

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!