Eurogamer.se

Serious Sam går till attack på MoH: Warfighter

Delar ut XBLA-koder till kritiker

Devolver Digital har dragit igång en väldigt vågad kampanj kallad Warfighter-Fighter där de uppmanar konsumenter att höja sina röster mot det rådande klimatet för militära skjutare.

Som namnet antyder riktas det extra stark kritik mot Medal of Honor: Warfighter.

"Alla spel lever inte upp till förväntningarna. Ett av dessa spel är Medal of Honor: Warfighter, ytterligare en militär skjutare där skydd är kung och där de flesta spelare spenderar tiden med att kika fram bakom en vägg eller en strategiskt utplacerad barriär av betong", säger Devolver Digital.

Efter dessa ord uppmanar de alltså folk att skriva på Twitter om deras oro för de militära skjutarnas utveckling med hjälp av hashtaggen #SeriousSam3XBLA. Alla som gör detta hamnar automatiskt i en utlottning av 100 koder som ger tillgång till Serious Sam 3: BFE (6/10) till XBLA. Det ska också vara godkänt att lämna ett inlägg med hashtaggen på Facebook-sidan för Serious Sam.

Tycker du att denna kampanj är rättfärdigad eller är det ett bara en ovanligt hård reklamkampanj?

Lanseringstrailer för Serious Sam 3: BFE till XBLA

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!