Eurogamer.se

Skyrim Premium Edition på väg

Stor samlarutgåva med extramaterial

En annons som hittats på tyska Amazon visar upp Skyrim Premium Edition, en ny utgåva av det extremt populära The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10) som släpptes förra året. Denna utgåva av spelet ska släppas till samtliga plattformar och innehåller utöver själva spelet en t-shirt, vykort med bilder från spelet och Hell City, en roman som utspelas i Skyrims universum.

Samlingen ska enligt annonsen släppas den 7 december för 60 euro.

PC-versionen får dessutom en extra skiva som innehåller ytterligare bonusmaterial, som bakgrundsbilder, en eBok och sex sånger från spelets soundtrack. Sedan annonsen uppmärksammades har Bethesda bekräftat att Skyrim Premium Edition faktiskt är på väg, så det handlar inte om något rykte utan om en riktig produkt.

I beskrivningen nämns det inget om spelets expansioner ingår i utgåvan vilket kan tyckas märkligt. Men samtidigt ska vi minnas att ingen av dessa expansioner nått PlayStation 3 än på grund av Bethesdas problem med formatet. Om detta hinner fixas så att de hinner skickas med i samlingen får tiden utlåta.

Skyrim: Konceptbilder

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!