Eurogamer.se

Crysis 2 och Ratchet & Clank till PS Plus-medlemmar

Novembers gratisspel presenterade

Den officiella PlayStation-bloggen har presenterat de kommande gratisspelen som ingår i PlayStation Plus under november och än en gång bjuds vi på riktigt spännande titlar.

Först och främst kommer Crysis 2 (9/10) att bli tillgängligt gratis för prenumeranter nästa vecka, den 7 november. Denna ruskigt snygga skjutare släpptes i mars förra året och är en perfekt uppbyggnad inför seriens tredje del, som släpps nästa år.

Plus-medlemmar får även chansen att testa på lite samarbete i Ratchet & Clank All 4 One (6/10). Här får du möjligheten att tillsammans med tre vänner skjuta, hoppa och pussla dig genom ett äventyr i rymden. Även detta spel blir tillgängligt den 7 november.

Samma datum gäller för det tredje gratisspelet, Cubixx HD, som är ett snabbt pusselspel. Utöver detta kommer PlayStation Plus under november att bjuda på sedvanliga rabatter och erbjudanden, samt den efterlängtade lanseringen av tjänsten till PlayStation Vita.

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!