Eurogamer.se

Mass Effect Trilogy når PlayStation 3 i december

Perfekt julklapp för rymdälskare?

Bioware har avslöjat att den kompletta Mass Effect-trilogin når PlayStation 3 om drygt en månad, närmare bestämt den 4 december. Detta datum gäller dock Nordamerika, vi i Europa får vänta ytterligare tre dagar, till den 7 december,

Samlingen, som innehåller de tre delarna i Mass Effect-sagan, kommer släppas både i butik och digitalt via PlayStation Store. De två senare Mass Effect-spelen levereras med allt nedladdningsbart material som släppts, men till det första Mass Effect får vi nöja oss med expansionen Bring Down The Sky. Expansionen Pinnacle Station verkar inte vara inkluderad, av någon outgrundlig anledning.

Det första Mass Effect släpptes som bekant aldrig till PlayStation 3 och arbetet med konverteringen görs av Edge of Reality och enligt Bioware flyter det på riktigt bra nu.

Har du missat Mass Effect-trilogin tidigare? Ska du i så fall plocka upp hela samlingen när den väl släpps?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!