Eurogamer.se

Tekken Tag Tournament 2 säljer 840 000 exemplar

På god väg mot miljonen

Namco Bandai meddelar att deras senaste slagsmålsspel, Tekken Tag Tournament 2 (9/10) är på god väg att spränga miljongränsen. Fram till slutet av september hade spelet sålts i 840 000 exemplar i Europa och Japan, vilket är imponerande då det släpptes tidigare samma månad.

Snart kommer spelet även att lanseras till Wii U, vilket borde ta försäljningen över miljonstrecket. Utvecklarna passade också på att meddela att deras andra stora slagsmålsspel, Soul Calibur 5 (5/10), har nått 1,38 miljoner sålda exemplar sedan lanseringen. Naruto Ultimate Ninja Storm Generations har nått 1,01 miljoner.

Dessa siffror innebär att Namco Bandais vinst under de sex första månaderna av det finansiella året 2013 har ökat med 15 % jämfört med samma period förra året.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!