Eurogamer.se

Viaplay kommer till Xbox 360

Streaming-boomen fortsätter

För ett par veckor sedan kunde vi meddela att streamingtjänsten Viaplay är på väg till PlayStation 3. Nu meddelar Viaplay i ett pressmeddelande att Xbox 360 också kommer att få en del av kakan inom kort.

"Xbox 360 finns idag i tusentals svenska hem och som Nordens ledande onlinetjänst känns det naturligt för oss att kunna erbjuda Viaplays innehåll på en ledande spelkonsol och fortsätta utöka tjänstens tillgänglighet", säger Viaplays VD, Niclas Ekdahl i pressmeddelandet.

För att kunna använda Viaplay på Xbox 360 krävs det dels ett Viaplay-konto, samt att du är Guldmedlem på Xbox Live.

Exakt när Viaplay kommer igång på Xbox 360 nämndes inte, men det blir antagligen inom den närmaste framtiden.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!