Eurogamer.se

Battlefield firar 10 år

DICE firar med gratis spel

Battlefield-serien fyller 10 år i år och detta vill utvecklarna DICE naturligtvis uppmärksamma. Dessutom har antalet användare av tjänsten Battlefield Premium nu passerat två miljoner så DICE slår två flugor med en smäll och firar allting på en gång.

Detta främst genom att erbjuda klassikern Battlefield 1942 till PC helt gratis via Origin.

"Sedan starten har Battlefield-serien fått ett fantastiskt mottagande tack vare våra fantastiska fans. Varje dag strävar vi mot att förse vår community med fantastiska spel och nya sätt att spela på som exempelvis med Battlefield 3 Premium. Vi vill nu tacka alla våra fans som har supportat oss genom åren genom att renovera Battlefield 1942 för en digital återrelease och ge alla chansen att spela spelet som startade allt", säger  Karl Magnus Troedsson på DICE.

Samtidigt bjuds det på lite intressant statistik från Battlefield 3 (9/10). Fyra miljarder återupplivningar har genomförts sedan spelet släpptes förra året och 95 miljarder heals har ägt rum. Närmare tre miljarder fordon har förstörts och 2 biljoner kulor har avlossats.

Nästa expansion till Battlefield 3, med namnet Aftermath, släpps till PlayStation 3 i slutet av månaden och kort därefter till PC och Xbox 360.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!