Eurogamer.se

Beta för Command & Conquer startar nästa år

Den längsta i seriens historia

Electronic Arts har avslöjat att betan för nya Command & Conquer kommer att starta under första halvan av 2013. Den kommer också att bli den längst pågående betan i seriens historia, skrevs det i ett inlägg på spelets officiella blogg.

"Vi bestämde oss för att låta spelet tala för sig självt, istället för det typiska brus av marknadsföring du vanligtvis förväntar dig. Med det sagt kan det dröja ytterligare ett par månader innan vi avslöjar mer information. Vi vill inte bara visa spelet för dig, vi vill låta dig spela det", skrevs det i inlägget.

Spelet utvecklas av Bioware Victory och har sedan utannonseringen gått från att vara Generals 2 till att bara heta Command & Conquer och nu istället vara ett gratisspel.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!