Eurogamer.se

Black Ops 2 läcker ut på internet

Xbox 360-versionen tillgänglig en vecka innan release

Med en dryg vecka kvar till lanseringen har ett av årets största spel, Call of Duty: Black Ops 2, letat sig ut på internet. Det rör sig mer exakt om Xbox 360-versionen av spelet, som alltså nu finns på en rad olika sajter på nätet.

Som en följd av detta har Youtube i det närmaste svämmat över med videos som visar spelsekvenser. Många av dem visar upp det nya zombieläget och ett av dessa klipp finns nedan. Jag vill givetvis utfärda en fet spoilervarning för de som vill ha upplevelsen oförstörd när spelet väl släpps.

Denna nyhet kommer en vecka efter rapporter om att Black Ops 2 släppts i butik i Slovakien. Activision har inte kommenterat händelsen, men spelets game design director David Vonderhaar har kommenterat på Twitter.

"Om du planerar att sända en live-stream från spelet, vilket jag verkligen inte rekommenderar, kan du åtminstone se till att vara bra på det. :P", skrev Vonderhaar.

Black Ops 2 släpps till PC, Xbox 360 och PlayStation 3 den 13 november och är lanseringstitel till Wii U.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!