Eurogamer.se

Expansionen Dragonborn utannonserad till Skyrim

Släpps den 4 december

En ny expansion till The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10) har presenterats av utvecklarna Bethesda. För en tid sedan kunde vi rapportera att nästa expansion till rollspelet skulle gå under namnet Dragonborn och detta är nu alltså bekräftat.

Dragonborn släpps den 4 december och kommer att kosta 1600 MSP. Än så länge är expansionen endast bekräftad för Xbox 360 och eftersom PlayStation 3-spelare fortfarande väntar på spelets första expansion lär det dröja länge innan Dragonborn når dit.

Expansionen kommer att ta spelare till ön Solstheim, dit den förste drakfödde återvänder för att förtära alla drakar än en gång. Bland de spelmässiga nyheterna verkar det som att spelare kommer kunna rida på drakar i den nya expansionen.

Här nedan finns den första trailern för Dragonborn.

Trailer för The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn

Kommentarer (8)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!