Eurogamer.se

Läckta detaljer om Battlefield 4

Ska bli ett av de första spelen till nästa generation

Nya rykten har dykt upp kring det nyligen utannonserade Battlefield 4. På ett kinesiskt forum har det nämligen hittats detaljer kring spelet som sägs komma från EA China. Detta har sedan översatts till engelska och finns nu att läsa på NeoGAF.

I inlägget kan vi bland annat läsa att Battlefield 4 planeras att släppas den 23 oktober 2013. Spelet ska lanseras till PlayStation 3, Xbox 360 och PC samt nästa generations konsoler, som i texten betecknas som PlayStation 4 och Xbox 720. Battlefield 4 ska bli ett av de första spelen som släpps till de nya konsolerna.

Tre fraktioner kommer att vara tillgängliga i flerspelarläget i form av USA, Ryssland och Kina. Utvecklarna jobbar enligt inlägget också på att göra spelet mer lättillgängligt för att vinna över spelare från Call of Duty.

PC och kommande konsoler kommer att köra spelet i 60 bildrutor per sekund och stödja onlinespel för 64 personer.

Huruvida dessa rykten är sanna eller inte låter vi vara osagt, men de låter inte helt osannolika. Eller vad tror du?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!