Eurogamer.se

Nytt material till Tony Hawk's Pro Skater HD försenat

Kommer först i december

I juli utannonserades det ett paket med nedladdningsbart extramaterial till Tony Hawk's Pro Skater HD (5/10) som skulle innehålla nivåer och funktioner från seriens tredje del. Paketet skulle släppas 30-45 dagar efter att själva spelet släpptes. Sedan dess har det varit tyst och det nya materialet har försenats gång på gång.

Nu kan vi läsa på spelets officiella Facebook-sida att materialet blivit försenat än en gång, nu till den första veckan i december. Någon förklaring till förseningen får vi dock inte, så väntan fortsätter, men det utlovades att materialet kommer bli tillgängligt till samtliga versioner samtidigt.

Tony Hawk's Pro Skater HD finns tillgängligt nu på XBLA, PlayStation Store och Steam för den som vill kolla in det.

Tony Hawks Pro Skater HD - lanseringstrailer

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!