Eurogamer.se

Curiosity ute nu till iOS

Senaste skapelsen från Peter Molyneux

Curiosity: What's Inside The Cube är ett nytt spel från legendariske Peter Molyneux och hans nya studio 22 Cans. Det har pratats länge om detta spel och nu finns det ute på iOS till både iPhone och iPad.

Spelet går ut på att tillsammans med tusentals andra spelare sakta men säkert hacka bort block från en gigantisk kub, med löften om en fantastisk hemlighet för den som plockar bort det sista blocket. Curiosity spelas nämligen tillsammans med alla andra spelare samtidigt och alla hackar på samma kub.

Varje nytt lager av kuben utlovar något nytt och unikt och den som når det sista lagret får en video som beskriver innehållet. Huruvida personen i fråga väljer att dela med sig av videon är helt upp till honom eller henne.

För den otålige finns det speciella verktyg att köpa för riktiga pengar som hjälper dig att hacka bort block i betydligt snabbare takt än vanligt.

Blir du nyfiken på Curiosity? Spelet är gratis, så det finns ingen anledning att inte stilla din nyfikenhet.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!