Eurogamer.se

Sony kan inte lova att The Last Guardian släpps under 2013

Vill inte göra fans besvikna igen

Längtan efter The Last Guardian är fortfarande stor bland PlayStation-fans världen över. Spelet, som görs av Team Ico, har varit under utveckling i flera år nu och än har det inte släppts. Sonys Shuhei Yoshida har pratat med franska Jeux Video om den efterlängtade titeln och säger att arbetet fortsätter men att han inte kan lova att spelet släpps under 2013.

"Teamet jobbar hårt med projektet, inklusive spelmotorn", sa Yoshida. "Det är därför vi inte har något konkret att visa er. Nu väntar jag på rätt tillfälle att presentera The Last Guardian för er och kunna prata säkert om ett fast släppdatum. Sist vi pratade om ett släppdatum slutade det med att vi gjorde många fans besvikna."

Väntan fortsätter alltså och det känns mer och mer osannolikt att The Last Guardian blir ett PlayStation 3-spel. Tror du att projektet i hemlighet flyttats över till PlayStation 4 eller jobbar Team Ico fortfarande med PlayStation 3?

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!