Eurogamer.se

Stor Assassin's Creed-samling på väg

En Antologi, om man så vill

En rejäl Assassin's Creed-samling är på väg. Franska Amazon har nämligen lagt upp något på sin sajt kallat Assassin's Creed Anthology, som ska innehålla samtliga fem delar i serien, alltså även det nyligen släppta Assassin's Creed III (9/10), plus mängder av extramaterial.

Eftersom allt nedladdningsbart material till de tidigare delarna i serien inkluderas är det inte alltför långsökt att anta att säsongspasset för del tre också kommer att finnas med. Detta eftersom spelets extramaterial inte förväntas släppas förrän nästa år.

Ubisoft har precis bekräftat att samlingen existerar och att mer information kommer senare i veckan. Om någon har missat dessa spel kan denna samling alltså vara ett gyllene tillfälle att hoppa på lönnmördartåget.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!