Eurogamer.se

Call of Duty: Black Ops 2 kan strömma direkt till YouTube

Se resultatet i webbläsare eller på Elite

Call of Duty: Black Ops 2 kommer att ha en inbyggd funktion för att liveströmma direkt till YouTube, meddelar utgivaren Activision. Den låter en spelare strömma både själva spelsekvenserna, bild via webbkamera och ljud via mikrofon samtidigt.

Du kan sen följa spelaren antingen på YouTube eller Call of Duty: Elite. Går du den sistnämnda vägen kan de se spelarens tidigare resultat, utrustning och liknande.

"Call of Duty är inte bara roligt och spännande att spela utan vi tror att det är lika spännande att se på", säger Mark Lamia, chef över utvecklaren Treyarch, i ett pressmeddelande.

"Genom att göra möjligheten att liveströmma så tillgänglig som möjligt för fansen, direkt från en spelares konsol utan behovet av extra hårdvara eller avancerade installationer, så stärker vi fansens möjlighet att dela med sig av sina flerspelarupplevelser", menar han.

Call of Duty är idag en av de populäraste titlarna på YouTube med många användare som har hundratusentals prenumeranter. Treyarch införde ett ökat stöd för dem redan i det första Black Ops, där spelets teaterläge lät spelare spela in, klippa och ladda upp sina videor utan att behöva dyr kringutrustning.

Tjänsten är än så länge bara utannonserad till PlayStation 3 och Xbox 360, om den dyker upp även till PC och Wii U återstår att se.

Call of Duty: Black Ops 2 släpps i Sverige den 13 november. För mer information om Black Ops 2 kan du läsa vårt förhandstest här.

Explosiv trailer från Call Of Duty: Black Ops 2

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!