Eurogamer.se

Ny Assassin's Creed-box har alla spel

Stor låda med stor prislapp

Ifall du lyckats undvika Assassin's Creed-serien hittills kan du snart skaffa samtliga konsoltitlar och expansioner i ett enda jättelikt paket.

Assassin's Creed Anthology Edition släpps den sista november till PlayStation 3 och Xbox 360 - någon PC-version verkar inte finnas. Paketet säljs endast via webbutiken Amazon för strax under 1300 kronor.

Här är hela listan över vad som ingår:

  • Assassin's Creed
  • Assassin's Creed 2 - plus Sequence 12: Battle of Forlì och Sequence 13: Bonfire of the Vanities DLC
  • Assassin's Creed: Brotherhood - The Da Vinci Edition - plus The Da Vinci Disappearance, uppdragen Trajan Market och the Aqueducts, samt en karta, sex karaktärer och två spellägen till flerspelarläget
  • Assassin's Creed: Revelations - The Ottoman Edition - plus The Lost Archive, tre utseende, kapacitetsuppgraderingar och uppdraget Vlad the Impaler's Prison och sex banor, sju karaktärer och extra föremål till flerspelarläget
  • Assassin's Creed 3 - plus ett säsongspass där samtliga tillägg som ska släppas ingår
1
2

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!