Eurogamer.se

Vad spelar du i helgen? [vecka 45 2012]

Vi frågar - Du svarar!

Jag har just kommit hem från ett supermegaultramegajättehemligt event, så pass hemligt att jag har skrivit under på papper att jag inte får nämna det innan klockan 09.01 på måndag. Däremot är det ingen hemlighet att jag sitter på tre PS3-exklusiva spel, nämligen LittleBigPlanet Karting (PS3), Book of Spells (PS3) och Sports Champions 2 (PS3).

Anton låtsas som att han låtsasbrottar i W13 (360, PS3, Wii), trots att riktiga showen sällan ens har kroppskontakt. Konstigt.

David gillar vapen, så pass att han skjuter i senaste extramaterialet för Max Payne 3 (360, PC, PS3) och kastar yxor i When Vikings Attack (PS3, Vita).

Fredrik svenskar till sig med Pid (360, PS3), för att sedan avsvenska sig med Killzone HD (PS3).

Gabriel gillar fotboll, men även bollar som innehåller apor och bananer. Som i Super Monkey Ball: Banana Splitz (Vita).

Jimmy har hoppat på simulatorspelet Pippi Långstrump 3D (3DS) för att lyfta hästar och och hälla i sig sockerdricka.

Joakim tränar för två olika saker - en monsterinvasion i Doom 3: BFG Edition (360, PC, PS3) och en sponsorinvasion i Nike+ Training (360).

Johan målar högupplöst i Okami HD (PS3) samtidigt som han betar av Spy Hunter (Vita) och Painkiller: Hell & Damnation (PC).

Kristoffer löser mysterier i Professor Layton and the Miracle Mask (3DS), nu när han är klar med Dance Central 3 (360) och Pokémon Black/White 2 (DS).

Mattias löser lågupplösta brott i Hotline Miami (PC) när han inte spelar med dvärgar i A Game of Dwarves (PC).

Simon reder ut den mobila duellen i Street Fighter X Tekken (Vita), för att sedan försöka medla mellan systrarna i Giana Sisters: Twisted Dreams (PC).

Men nu vill vi veta vad du spelar - så, vad spelar du under helgen?

Kommentarer (9)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!