Eurogamer.se

Command & Conquer Tiberium Alliances på svenska

Detsamma gäller för Lord of Ultima

Två av Electronic Arts populära gratisspel kommer inom kort att få svensk översättning. Command & Conquer Tiberium Alliances översattes nyligen till ett flertal europeiska språk och nu är det alltså dags för svenska också. Även Lord of Ultima kommer att översättas till svenska inom de närmaste dagarna.

Båda spelen spelas i din webbläsare och är som sagt gratis. Tiberium Alliances släpptes i maj och har sedan dess samlat på sig över två miljoner registrerade spelare och det kommer snart även bli tillgängligt för iOS-enheter.

Du har väl inte missat att vi på Eurogamer delar ut 1000 koder till både Command & Conquer Tiberium Alliances och Lord of Ultima?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!