Eurogamer.se

Inga Achievements eller troféer till Wii U

Scribblenauts-utvecklare talar ut

Det verkar som att Wii U inte kommer att innehålla något belöningssystem likt Achievements på Xbox 360 eller Troféer på PlayStation 3. Detta enligt Jeremiah Slaczka, creative director på 5th Cell, som utvecklar Scribblenauts Unlimited till Nintendos nya konsol.

Slaczka skrev i ett inlägg på NeoGAF att de som utvecklar spel till Wii U själva får skapa ett system för belöningar, men dessa är bundna till spelet i fråga. Scribblenauts Unlimited kommer att innehålla ett liknande system som kan liknas vid en lång checklista med saker att frammana och göra i spelet.

PlayStation 3 introducerade troféer efter det att konsolen lanserades i och med en uppdatering, så det är inte omöjligt att Nintendo gör samma sak längre fram i tiden.

Vill du ha ett Achievement/trofé-liknande system till Wii U eller bryr du dig inte?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!