Eurogamer.se

Skärpta regler för beteende i Black Ops 2

Treyarch avslöjar vad som kan få dig bannad

I morgon släpps Call of Duty: Black Ops 2 och miljontals spelare kommer att bege sig ut online för att kriga mot varandra. I samband med detta har utvecklarna Treyarch publicerat den nya policy som gäller för att inte bli avstängd eller bannad från spel online.

Policyn, som finns att läsa på spelets officiella community klargör vad du får och inte får göra i spelet. Eftersom Black Ops 2 lanseras med nya möjligheter för live-streaming via Youtube finns det även regler för detta.

Renodlat fuskande, som boosting, hackande och moddande är strängt förbjudet, precis som utnyttjande av glitchar. När du spelar online och använder dig av röstchatt gäller det också att tänka på vad du säger, då alltför ovårdat språk också kan leda till att du blir bannad. Sexistiska kommentarer, rasistiska uttryck och liknande går bort, med andra ord.

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!