Eurogamer.se

UPlay på väg till Wii U

Wii UPlay?

Ubisoft har meddelat att deras UPlay-tjänst är på vägen även till Wii U. Tjänsten kommer dock inte att finnas tillgänglig direkt vid konsolens lansering utan kommer att dyka upp först vid ett senare tillfälle.

Ubisofts VD, Yves Guillemot pratade med Polygon om deras framtidsplaner och hade följande att säga:

"Vi hoppas på att ha en bra koppling till deras system eftersom Nintendo har varit väldigt öppna med oss och låtit oss använda deras system för att kommunicera med våra kunder."

Guillemot sade också att de undersöker möjligheterna att sälja sina titlar via Nintendos eShop. Detta är något som Nintendo själva säkerligen är öppna för, då Ubisoft visat sig vara en av de största förespråkarna för Wii U med flera stora titlar på gång. Bland annat släpps både Assassin's Creed III (9/10) och ZombiU samtidigt som den nya konsolen och Rayman Legends är att vänta i början av 2013.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!