Eurogamer.se

Valve jobbar på ny spelmotor

Väntar på rätt spel att lansera den med

Gabe NewellValve har bekräftat att studion jobbar på en ny spelmotor, förmodligen Source 2. Det hela kom fram när medlemmar från 4chan besökte Valve för att uppvakta Newell på 50-årsdagen. Då berättade Newell också att det rör sig om en helt ny motor, inte bara en uppgradering av Source.

Tydligen ska arbetet ha pågått ett bra tag och nu väntar de bara på rätt spel att lansera den nya motorn med. Frågan på allas läppar är givetvis om detta spel är Half-Life 3? Inga konkreta svar angående detta gavs av Gabe Newell, men vi kan ju alltid drömma. Den ursprungliga Source-motorn lanserades tillsammans med Half-Life 2 och Counter-Strike: Source år 2004.

Hela snacket med Gabe Newell filmades och ni kan se det här nedan.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!