Eurogamer.se

Eurogamer Sverige har publicerat 700 recensioner!

Call of Duty: Black Ops II är spelet som tar oss till nya nivåer

Tiden går fort säger en mycket känd klyscha, men i det här fallet stämmer det verkligen. Sedan vår start under våren 2010 har vi i och med recensionen av Call of Duty: Black Ops II publicerat hela 700 recensioner. Sedan 2011 har vi varit den svenska spelsajten som har publicerat allra flest recensioner, just för att du som läsare inte bara vill läsa om de allra största spelen, utan även ta del av de där titlarna som ytterst få vill skriva om eller ens känner till.

Tack vare detta faktum och vår position i spelsverige har vi sedan en lång tid tillbaka listats hos Metacritic, något som sker på enbart två andra sajter i Sverige. Vi växer så det knakar och framtiden innehåller mycket spännande saker som jag hoppas att du som läsare kommer att uppskatta.

Givetvis finns det också utrymme för förbättringar, och har du några positiva eller negativa synpunkter är du varmt välkommen att kontakta mig via e-postadressen jonas.aronsson [snabel-a] eurogamer.se eller på Twitter där jag har användarnamnet @EGjonas.

Jag finns också ganska ofta på PlayStation Network och Xbox Live för att spela, och om någon vill ta en match i FIFA, Call of Duty eller Assassin's Creed III kan du göra det genom att lägga till mitt alias mrjonas7808 på din vänlista (både 360 och PS3).

Slutligen vill jag tacka alla våra läsare som har läst, spridit och engagerat sig i våra recensioner. Vi vore ingenting utan just dig!

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!