Eurogamer.se

Lone Survivor kommer till PS3 och Vita

Pixlig överlevnad till konsol

Spelutvecklaren Jasper Byrne har meddelat att hans överlevnadsspel Lone Survivor är på väg till PlayStation 3 och Vita. Spelet släpptes till PC och Mac tidigare i år och har blivit en riktig indiehit och nu ska det alltså släppas även till konsol.

Konverteringen kommer att skötas av Curve Studios, som tidigare skapat Explodemon! (5/10). Byrne utannonserade det hela på hans studios hemsida och hade följande att säga om det hela.

"Jag ser verkligen fram emot detta då det länge har varit en dröm för mig att få släppa ett spel till konsol och speciellt till Sonys maskiner som jag älskar mest av alla. Alla som följer mig på Twitter vet att jag inte är en PC-spelare egentligen. Jag spelar helst i soffan och är som lyckligast framför min PS3. Lone Survivor designades som ett konsolspel (åtminstone i mitt huvud)."

Exakt när spelet dyker upp till PS3 och Vita vet vi inte ännu, men fler uppdateringar lär följa. Här nedan kan du se en trailer från spelet för att få se vad som väntar.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!