Eurogamer.se

Mass Effect 4 drivs av Frostbite

Svensk motor i nästa rymdäventyr

BioWare har avslöjat att Mass Effect 4 kommer att köras med DICE:s Frostbite-motor, som nyligen använts i bland annat Battlefield 3 (9/10), Medal of Honor: Warfighter (6/10) och Need for Speed: Most Wanted (7/10).

Det kommande sci-fi-äventyret har även fått en ny utvecklare. Istället för BioWare Edmonton, som ligger bakom den ursprungliga Mass Effect-trilogin, är det nu BioWare Montreal som sköter utvecklingen. Det är dock värt att notera att Montreal-studion hjälpt till med flera spel i serien och låg bakom flerspelarläget i Mass Effect 3 (10/10).

Fans kan också glädjas över nyheten att Casey Hudson kommer att vara fortsatt involverad i projektet, denna gång som executive producer. Nyligen tog Hudson till Twitter för att fråga fansen vad de skulle vilja ha i nästa del i serien.

Ser du fram emot Mass Effect 4?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!