Eurogamer.se

PC-versionen av Black Ops II levererad med Mass Effect 2

En rejäl miss får man väl säga?

Dagens flod av nyheter rörande Call of Duty: Black Ops II (9/10) fortsätter, denna gång något mer humoristisk. Flera spelare som inhandlat PC-versionen av Black Ops II har nämligen fått en rejäl överraskning när de öppnat förpackningen. Istället för spelets andra skiva har de istället hittat BioWares mästerverk Mass Effect 2 (9/10).

Detta har uppmärksammats på bland annat Reddit och forum för Steam och Call of Duty där många drabbade uttryckt sitt missnöje. Orsaken till denna blunder är inte känd än men någonstans i produktionen har något uppenbarligen gått snett.

Situationen är såklart extra pinsam för utgivaren Activision, som ofrivilligt skickat ut exemplar av Mass Effect 2, ett spel som ges ut av rivalen Electronic Arts. Activision har ännu inte kommenterat händelsen.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!