Eurogamer.se

Spela som Vergil i nya Devil May Cry

Tvillingen blir tillgänglig i nedladdningsbart material

Capcom har utannonserat ett paket med nedladdningsbart extramaterial till kommande nystarten av Devil May Cry. Expansionen, som går under namnet Vergil's Downfall, kommer att släppas efter att spelet lanseras och låta dig ta kontroll över huvudkaraktären Dantes tvillingbror Vergil.

Expansionen kommer att kosta 720 MSP eller 8,99 pund och ska innehålla flera timmar av spelande, en helt ny handling och fyra olika svårighetsgrader samt nya fiender, vapen och miljöer.

De som spelat de tidigare delarna i Devil May Cry-serien minns att Vergil är en av dess främsta antagonister och med tanke på expansionens namn gissar jag på att berättelsen kommer att skildra hur de två bröderna blev fiender.

Vergil var spelbar redan i Devil May Cry 3 Special Edition, men bara som en upplåsbar bonuskaraktär. Detta blir alltså den första riktiga chansen spelare har att kontrollera Vergil med egna banor och liknande. Capcom har också poängterat att detta nedladdningsbara material inte ska ligga låst på skivan, som fallet var i Street Fighter x Tekken (8/10) och Resident Evil 6 (7/10).

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!