Eurogamer.se

EA Gothenburg byter namn till GHOST

Rekryterar för fullt

Electronic Arts nystartade studio i Göteborg byter nu namn till GHOST.

Samtidigt fortsätter de sin rekryteringskampanj och söker just nu 16 nytillskott.

Studion tros arbeta med ett nytt Need for Speed som byggs med DICEs motor Frostbite 2. Något som ytterligare stärks av studions egen hemsida:

"GHOST är en unik satsning inom AAA-utvecklingen; smidigheten och kreativiteten hos en "nystart" samtidigt arbete med branschjättar som Criterion och DICE vilket garanterar att vi har de verktyg och det stöd som behövs för att genomföra våra kreativa och tekniska visioner".

Tidigare under året sa jobbannonserna rakt ut att de arbetar med ett Need for Speed, men man kan fortfarande ana att det är ett bilspel de har siktet inställt på - de söker nämligen en fordonsdesigner.

1

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!