Eurogamer.se

Ny expansion till Borderlands 2 utannonserad

Mr Torgue's Campaign of Carnage

Gearbox har avslöjat nästa expansion till deras Borderlands 2 (8/10). Den nya expansionen går under namnet Mr Torgue's Campaign of Carnage och stämmer överens med den titel som läckte i samband med en lista över dess PS3-troféer som läckte för en dryg månad sedan på NeoGAF.

För de som inte vet är Torgue en av spelets många vapentillverkare och han är uppenbarligen inblandad i den nya expansionen på något sätt.

Något datum eller pris för Mr Torgue's Campaign of Carnage finns inte än, men den första expansionen, Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, släpptes ganska tätt inpå utannonseringen så vi lär antagligen inte behöva vänta alltför länge på Torgue och hans kampanj av blodbad.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!