Eurogamer.se

Nya karaktärer till PlayStation All-Stars Battle Royale utannonserade

Kommer att släppas som nedladdningsbart material

Det är bara en dryg vecka kvar till lanseringen av PlayStation All-Stars Battle Royale till PlayStation 3 och Vita, men redan nu har Sony avslöjat två ytterligare karaktärer som ansluter sig till slagsmålsfesten.

Tidigare har det ryktats om att Kat från Gravity Rush (9/10) ska vara spelbar och detta visar sig stämma helt korrekt, då hon är en av de två karaktärerna som kommer släppas för nedladdning i början av nästa år. Hon får sällskap av Emmett Graves, protagonisten i Starhawk (7/10).

Dessa båda karaktärer kommer alltså att släppas tidigt nästa år och under de två första veckorna kommer de dessutom att vara gratis. Både Kat och Emmett kommer givetvis att använda sina speciella krafter för att vinna. Kats förmåga att manipulera gravitationen är ett naturligt inslag och precis som i Starhawk kommer Emmett Graves kunna kalla ner hjälp från skyarna.

Ser du fram emot PlayStation All-Stars Battle Royale?

Ny trailer för Playstation All-stars Battle Royale

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!