Eurogamer.se

Retro City Rampage till europeiska PSN och XBLA nu färdigt

Men vi vet fortfarande inte när det släpps

Vi är många som väntar på att få ta del av Retro City Rampage till konsol, oavsett om det gäller Wii, PlayStation 3, Vita eller Xbox 360. Spelet finns sedan en tid tillbaka ute på Steam och nordamerikanska PSN, men vi i Europa har fått vänta.

Nu meddelar spelets utvecklare Brian Provinciano att spelet är färdigt till samtliga plattformar, vilket alltså inkluderar europeiska PSN. Anledningen till dröjsmålet har varit att Provinciano sedan den ursprungliga lanseringen jobbat på en uppdatering baserad på spelares kommentarer och feedback.

Flera förbättringar har genomförts i spelet och många sidouppdrag har utvecklats till fullfjädrade uppdrag. Bilar är snabbare, nivåer är mer balanserade och det finns numera fler sparpunkter för att spelare ska slippa upprepa sektioner flera gånger.

Provinciano berättar att han jobbat så hårt han kan för att bli färdig, men att det tar tid då han alltså sköter hela arbetet på egen hand. Nu är spelet alltså färdigt för certifiering och godkännande på samtliga plattformar men något spikat släppdatum finns inte än.

Lanseringstrailer för Retro City Rampage

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!