Eurogamer.se

Tom Hardy klar för rollen som Sam Fisher

Ubisofts filmer fortsätter att plocka hem toppskådisar

Det var inte längesedan det avslöjades att Michael Fassbender är klar för huvudrollen i Ubisofts kommande Assassin's Creed-filmatisering och nu kommer nästa stora nyhet kring en Ubisoft-filmatisering.

1

Sam Fisher, är det du?

Variety rapporterar nämligen att ingen mindre än Tom Hardy är klar för huvudrollen i i filmversionen av Splinter Cell, där han ska spela seriens ikoniska protagonist Sam Fisher. De flesta känner antagligen Hardy från hans insats som Bane i The Dark Knight Rises, men britten har även visat prov på sina förmågor i filmer som Inception, Bronson och Warrior. Just nu filmar han Mad Max: Fury Road, där han spelar huvudrollen.

Manuset till Splinter Cell skrivs av Eric Warren Singer, som bland annat ligger bakom thrillern The International från 2009. Än så länge är ingen studio knuten till projektet, men Ubisoft förhandlar med både Paramount och Warner Bros. Det finns heller inte någon regissör anlitad i dagsläget så projektet är fortfarande tidigt i utvecklingen.

Vilken del i Splinter Cell-serien skulle du vilja se filmatiserad och vad tycker du om valet av Tom Hardy som Sam Fisher?

2

Ja, det är jag.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!