Eurogamer.se

Hitman: Absolution skippar onlinepass

Spelläget Contracts blir tillgängligt för alla

Tidigare har Square Enix sagt att Hitman: Absolution (7/10) ska innehålla ett onlinepass, som krävs för att komma åt spelets onlineläge. Nu har utgivaren dock backat i frågan och spelläget Contracts kommer att vara tillgängligt för alla, utan krav på ett onlinepass.

"Vi hade faktiskt planerat att göra spelläget tillgängligt via en kod i spelets förpackning, men vi vill verkligen göra det tillgängligt för alla som spelar spelet, så vi tar oss an det hela på ett nytt sätt", skrivs det på spelets officiella tumblr-sida.

Europeiska spelare kommer fortfarande att få en kod med när de köper spelet, men denna kan de helt bortse från då tillgång till spelläget nu finns tillgängligt gratis i butiken i spelet.

Ska du skaffa Hitman: Absolution och ser du då fram emot det nya läget?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!